Schimb Valutar

Schimba 

in

  

Vremea

Open
roenfrdeites

Informatii Gazduire / Hosting:
 

Va oferim serviciul de gazduire site si e-mail de care ai nevoie.
Am incercat sa pregatim pentru dumneavoastra cea mai completa oferta de gazduire site care sa cuprinda toate avantajele pe care le doriti si de care aveti nevoie: spatiu de stocare pe discuri SSD si trafic lunar suficient pentru pagina dumneavoastra de web. In functie de pachetul de gazduire site pe care il doriti, oferta noastra de hosting va aduce un numar nelimitat de casute de e- mail, IP dedicat care sa va ajute la optimizarea SEO precum si LiteSpeed WebServer care sa incarce site-ul dumneavostra mai rapid.WebScan Design a creat pentru dumneavoastra pachete de gazduire site care sa satisfaca atat nevoile clientiilor de tip end-user cat si pentru cei de tip reseller. Am structurat serviciile de gazduire site astfel incat sa satisfaca necesitatile oricarui tip de site. Pachetele reseller sunt ideale pentru companiile de web design sau pentru cei ce doresc sa inceapa o afacerea proprie de gazduire web. Daca niciunul din pachetele standard pe care le-am creat nu satisfac necesitatiile pe care le aveti, puteti face o cerere de servicii personalizate si va vom ajuta in masura in care o putem face. WebScan garanteaza o disponibilitate de 99,9% a serviciilor oferite.

In plus, pastram calitatea serviciilor de gazduire site, respectiv viteza de upload/ download si cea de executie a scripturilor si interogarilor MySQL prin neaglomerarea serverelor. Vrei o noua gazduire site? Noi te ajutam gratuit!
De asemenea, in cazul in care hotarati sa va mutati site-ul de la un alt provider care va ofera gazduire, va ajutam sa va muti gratuit, mentinand configuratia personalizata a site-ului.

Fara date pierdute!
In ceea ce priveste backup-ul, va garantam ca sistemul nostru este dezvoltat astfel incat riscul ca sa pierdeti date esentiale este aproape inexistent. Facem backup de date zilnic, in diferite locatii, iar la nevoie, in situatii exceptionale, pot fi disponibile in cateva minute. Asadar, uptime-ul pentru gazduire site este teoretic 100% pentru ca avem backup pentru orice situatie obisnuita care poate sa aduca serverele offline: probleme hardware, conexiune internet, pene de curent si altele. Va oferim gazduire site la cele mai inalte standarde!

 

 

 

 

Urmariti-ne

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Informatii Societate

S.C. Webscan S.R.L.
C.U.I.: 22090365
Nr. Reg. Com.: j9/627/2007
Adresa: Calea Calarasilor nr. 325, Braila
Romania