Schimb Valutar

Schimba 

in

  

Vremea

Open
roenfrdeites

Optimizarea SEO:


     Se refera la toate actiunile efectuate asupra unui site cu scopul de a obtine o pozitie mai buna in rezultatele returnate de motoarele de cautare si se face tinand cont de regulile indicate de acestea avand ca obiectiv imbunatatirea elementelor utile algoritmilor de cautare. Optimizarea SEO se imparte in doua categorii principale: SEO on site( on page) si SEO off site (off page) si sunt obligatorii pentru a obtine trafic relevant catre site.

 

Optimizarea SEO On Page:


    Vizeaza modificarile aduse codului sursa, URL-urilor, metatagurilor, la nivelul structurii si a design-ului, cuvintelor cheie si continutul paginii web pentru a ocupa un loc cat mai bun la indexare.
    Cuvintele cheie sunt fundamentale si daca le vei folosi corect rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara.
    Alegerea lor este un pas important si implica o analiza initiala a site-ului, in ce domeniu iti desfasori activitatea, ce produse sau servicii oferi, ce fraze crezi ca folosesc potentialii clienti pentru cautare si analizarea competitiei directe pentru a obtine cuvinte cheie noi cu potential.

 

Optimizarea SEO Off Page:


Are ca scop inscrierea site-ului in direactoare web, publicarea unor articole de calitate pe blog, administrarea unor conturi pe retelele de socializare: Twitter, Facebook, Google+ si altele.
Pentru un backlink de calitate trebuie sa gasesti link-uri cu date corecte: tag-urile, titlul, descrierea sa fie potrivite pentru site si sa cuprinda cuvintele cheie pentru care se face optimizarea. Link building-ul ajuta paginile unui site sa isi mareasca pagerank-ul si sa fie mai bine vazut de catre motoarele de cautare.
Procesul de optimizarea SEO poate fi diferit de la un site la altul, incepe odata cu proiectarea acestuia si nu se termina niciodata.

 

 

 

Urmariti-ne

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Informatii Societate

S.C. Webscan S.R.L.
C.U.I.: 22090365
Nr. Reg. Com.: j9/627/2007
Adresa: Calea Calarasilor nr. 325, Braila
Romania