Schimb Valutar

Schimba 

in

  

Vremea

Open
roenfrdeites

Tehnologii Folosite:

Site-urile sunt create intr-un limbaj de programare modern. Se asigura incarcarea pe toate browserele de internet (firefox, google chrome, opera, etc.). Site-urile sunt compatibile cu toate platformele pc, smartphone & tablete. Fiecare client WebScan beneficiaza de un design unic, schitarea acestuia facanduse in prezenta clientului, tot odata si alegerea paletei de culori, schitarea siglei, gazduirea gratuita, etc. Noi întotdeauna ne asiguram că suntem capabili de a va satisface nevoile prin consultarea cu dumneavoastra pe tot parcursul proiectului. Site-urile sunt create in baza unui plan care urmareste indexarea cat mai corecta a site-ului de catre motarele de cautare, in special de Google & Bing.
 

 

Site de Prezentare:

 

Website-urile de prezentare sunt structurate diferit de arhitectura unui blog, conțin între 5-25 pagini (acasa, despre noi, servicii, subcategorii servicii, echipă, galerie imagini etc) și aparțin (sau trebuie să aparțină) firmelor ce oferă servicii. Pot fi și site-uri de tip portofoliu (fotografi, artiști vizuali etc). Tot în această categorie se incadrează și siteurile corporate, website-uri ce aparțin marilor companii și care prezintă serviciile, produsele, echipa, valorile etc, “cerând” structuri complexe la care se pot adăuga aplicații să zicem social media sau o hartă dinamică, formulare personalizate, galerii foto speciale etc. Structura unui site de prezentare trebuie întotdeauna să fie unică, conform afacerii, și să ajute imaginea companiei, nu să o afecteze! Crearea unui website consta in mai multe etape pe care echipa noastra le respecta cu desavarsire. Etapele folosite de catre WebScan pentru realizarea a unui website sunt urmatoarele:

 • achizitionarea domeniului web (prin intermediul firmei noastre sau de catre client).
 • conceperea logo-ului.
 • schitarea structurii si alegerea paletei de culori pentru realizarea site-ului, se fac in prezenta clientului.
 • realizarea design-ului unic de catre echipa noastra.
 • implementarea design-ului grafic.
 • optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare nationale si internationale.
 • gazduirea site-ului pe serverele WebScan.

 

Site Corporate / CMS:

 

Ce CMS să alegi?

În functie de proiectul tău, noi îți vom recomanda una dintre cele mai potrivite platforme CMS open source (Joomla, Drupal, WordPress, etc). Preferăm aceste adminuri pentru că evoluează rapid și astfel vei administra o platformă actualizata.

CMS = Content Management System/Sistem de administrare al continutului.

Iată avantajele justificate ale unui site web administrabil:

 • Poti modifica oricand continutul, din orice loc si folosind orice dispozitiv (pc, telefon, tableta) conectat la internet.
 • Poți introduce module noi in sidebar-uri (coloanele stanga/dreapta) si alte secțiuni sau funcționalități tehnice în site.
 • Interfața CMS-ului este prietenoasă si o poți utiliza foarte ușor.
 • CMS-urile open source evoluează rapid, răspund cerințelor din ce în ce mai diverse ale beneficiarilor, primesc update-uri periodice.

 

 

 

 

 

Urmariti-ne

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Informatii Societate

S.C. Webscan S.R.L.
C.U.I.: 22090365
Nr. Reg. Com.: j9/627/2007
Adresa: Calea Calarasilor nr. 325, Braila
Romania