Schimb Valutar

Schimba 

in

  

Vremea

Open
roenfrdeites

Tehnologii Folosite:

Site-urile sunt create intr-un limbaj de programare modern. Se asigura incarcarea pe toate browserele de internet (firefox, google chrome, opera, etc.). Site-urile sunt compatibile cu toate platformele pc, smartphone & tablete. Fiecare client WebScan beneficiaza de un design unic, schitarea acestuia facanduse in prezenta clientului, tot odata si alegerea paletei de culori, schitarea siglei, gazduirea gratuita, etc. Noi întotdeauna ne asiguram că suntem capabili de a va satisface nevoile prin consultarea cu dumneavoastra pe tot parcursul proiectului. Site-urile sunt create in baza unui plan care urmareste indexarea cat mai corecta a site-ului de catre motarele de cautare, in special de Google & Bing.
 

Despre Magazinul Online:

 

Magazinele online sunt cea mai noua modalitate de promovare a produselor dvs. oferind astfel posibilitatea comandarii lor rapide de catre clienti si costuri de intretinere practic inexistente. Cateva avantaje ale unui magazin virtual fata de unul traditional:

  • usor de utilizat, iar procesul de cumparare dureaza foarte putin timp;
  • modalitati de plata variate: online, cu cardul sau in sistem ramburs;
  • datorita filtrelor si sistemelor de cautare avansate, clientul gaseste produsele dorite foarte usor;
  • costurile de intretinere sunt mult mai reduse decat cele ale magazinelor clasice;
  • va puteti adresa unei mase mai mari de clienti , spre deosebire de magazinul clasic care va permite doar o targhetare locala a acestora;
  • interactiunea cumparator-vanzator este minima, aceasta realizandu-se prin mail sau telefon;
  • clientul are un cont pe care il poate utiliza sa isi urmareasca comenzile, sa se aboneze la newsletter, sa seteze categoria de produse pentru care doreste sa primeasca informatii periodic, etc.;
  • administratorul magazinului online poate edita, adauga si sterge orice produs sau continut din site, reusind astfel sa gestioneze cu succes lista de produse, comenzile, portofoliul de clienti, etc. Avand in vedere toate avantajele comertului online, pretul unui magazin online este foarte atragator. Mai mult decat atat, investitia se poate amortiza in doar cateva saptamani.

Logo-uri:


    Logo sau sigla companiei va ajuta la cresterea si dezvoltarea afacerii. Daca aveti un logo profesionist, clientii au asigurarea ca au ales o companie de încredere. Putem realiza o identitate vizuala de la zero sau reface complet imaginea unei companii. Suntem specializati in logo design, branding, corporate identity (creare sigla firma, design carti de vizita, mape de prezentare, cd de prezentare, foi cu antet, brosura, catalog, manual de brand, flyer, semnatura e-mail).

    Realizarea logo -ului dureaza 2-3 zile lucratoare. Logo va fi realizat si livrat in format vectorial (Corel), necesar pentru tipar. Veti primi totodata si sigla in format pdf, png transparent, pdf, pentru preview sau inserare in documente. Pana la alegerea variantei finale de sigla, vor fi mai multe propuneri grafice de logo, in functie de cerinte si posibilitati, eventuale modificari (in numar nelimitat).

Informatii Mentenanta:


     Prestăm aceste servicii în baza unor contracte lunare ce se negociaza în funcţie de volumul de actualizări şi de complexitatea site-ului pe care îl administrăm. Fără contract lunar, tarifele serviciilor de mai sus costa 50RON / oră.

     La cerere, aceste servicii de întreţinere şi actualizare site-uri le putem oferi împreună cu serviciile de optimizare şi promovare online sub forma unor pachete complete de servicii web. Pentru mai multe informaţii va invităm să ne contactaţi.

Informatii Consultanta Web:
 

Serviciile de consultanta web au rolul de a crea strategia de realizare si promovare a paginii web, identificand cerintele clientului pentru a se diferentia de concurenta intr-un mod pozitiv cat si stabilirea targetului de vizitatori. Pentru a putea incepe realizarea siteului este necesara o discutie premergatoare a procesului de web design. Analiza incepe cu strangerea de informatii despre afacerea dvs, despre clienti, concurenti, obiective de marketing, imaginea de brand dorita.

Optimizarea SEO:


     Se refera la toate actiunile efectuate asupra unui site cu scopul de a obtine o pozitie mai buna in rezultatele returnate de motoarele de cautare si se face tinand cont de regulile indicate de acestea avand ca obiectiv imbunatatirea elementelor utile algoritmilor de cautare. Optimizarea SEO se imparte in doua categorii principale: SEO on site( on page) si SEO off site (off page) si sunt obligatorii pentru a obtine trafic relevant catre site.

Promovare Online:
 

In mediul online, este mult mai usor sa ajungeti la potentialii clienti. Prin campanii de promovare online eficiente, va puteti creste business-ul considerabil!
Dintre cele mai eficiente mijloace de promovare online, echipa noastra va ofera servicii web de publicitate per click (Adwords, Facebook Ads, etc), campanii de bannere sau social media management.

Informatii Gazduire / Hosting:
 

Va oferim serviciul de gazduire site si e-mail de care ai nevoie.
Am incercat sa pregatim pentru dumneavoastra cea mai completa oferta de gazduire site care sa cuprinda toate avantajele pe care le doriti si de care aveti nevoie: spatiu de stocare pe discuri SSD si trafic lunar suficient pentru pagina dumneavoastra de web. In functie de pachetul de gazduire site pe care il doriti, oferta noastra de hosting va aduce un numar nelimitat de casute de e- mail, IP dedicat care sa va ajute la optimizarea SEO precum si LiteSpeed WebServer care sa incarce site-ul dumneavostra mai rapid.

Urmariti-ne

FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Informatii Societate

S.C. Webscan S.R.L.
C.U.I.: 22090365
Nr. Reg. Com.: j9/627/2007
Adresa: Calea Calarasilor nr. 325, Braila
Romania